Пошуковий запит: (<.>A=Бровенко Т$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 11
Представлено документи з 1 до 11
|
1. |
Метельська Н. С. Актуальність впровадження системи управління якістю відповідно до ДСТУ ISO 9001:2009 у сфері освітньоїта наукової діяльності [Електронний ресурс] / Н. С. Метельська, Т. В. Бровенко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 50. - С. 206-211. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_50_35 Розглянуто процедуру впровадження системи управління якістю Київського національного торговельно-економічного університету, що охоплює всі процеси, пов'язані з наданням послуг у сфері освітньої та наукової діяльності. Систему управління якістю, розроблено та впроваджено у відповідності до вимог стандарту ДСТУ ISO 9001:2009 (ISO 9001:2008), вимог чинного законодавства України, рішень і розпоряджень органів державної влади, які стосуються сфери діяльності університету.
|
2. |
Колтунов В. А. Господарська і товарознавча оцінка яблук зимових сортів [Електронний ресурс] / В. А. Колтунов, Н. С. Метельська, Т. В. Бровенко // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 4. - С. 76-81. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_4_17
|
3. |
Притульська Н. В. Вплив інгредієнтного складу на структурно-механічні властивості драглеподібних продуктів для спортсменів [Електронний ресурс] / Н. В. Притульська, Т. В. Бровенко, Ю. Б. Міклашевська // Харчова наука і технологія. - 2015. - № 1. - С. 12-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_1_4
|
4. |
Бровенко Т. В. Реформування механізму державної підтримки розвитку сфери туризму в Україні [Електронний ресурс] / Т. В. Бровенко // Географія та туризм. - 2018. - Вип. 45. - С. 44-54. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/gt_2018_45_7
|
5. |
Бровенко Т. В. Модель фахівця туристичної сфери [Електронний ресурс] / Т. В. Бровенко // Географія та туризм. - 2019. - Вип. 48. - С. 52-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/gt_2019_48_7
|
6. |
Антоненко А. В. Перспективи розроблення технології борошняної кулінарної продукції з підвищеним умістом йоду та харчових волокон [Електронний ресурс] / А. В. Антоненко, Т. В. Бровенко, О. В. Василенко, Ю. В. Земліна, М. Ю. Криворучко, Г. А. Толок // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2021. - № 2. - С. 107-115. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2021_2_15
|
7. |
Антоненко А. . Використання нетрадиційної сировини у технології холодних закусок [Електронний ресурс] / А. . Антоненко, Т. В. Бровенко, О. В. Василенко, Ю. В. Земліна, Г. А. Толок, І. М. Грищенко // Вісник Хмельницького національного університету. Технічні науки. - 2021. - № 2. - С. 239-244. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vchnu_tekh_2021_2_37
|
8. |
Антоненко А. В. Технологія борошняних виробів грузинської кухні з використанням аглютенового борошна [Електронний ресурс] / А. В. Антоненко, О. В. Василенко, Ю. В. Земліна, Т. В. Бровенко, Н. М. Стукальська, Г. А. Толок // Вісник Хмельницького національного університету. Технічні науки. - 2021. - № 3. - С. 143-149. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vchnu_tekh_2021_3_24
|
9. |
Антоненко А. В. Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів з апельсиновим пектином [Електронний ресурс] / А. В. Антоненко, Г. А. Толок, Т. В. Бровенко, Ю. В. Земліна, О. В. Василенко, Н. М. Стукальська. // Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2021. - Вип. 11, Т. 2. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvtdau_2021_11_2_30
|
10. |
Баль-Прилипко Л. Нові круп’яні концентрати підвищеної біологічної цінності в структурі сучасного харчування [Електронний ресурс] / Л. Баль-Прилипко, Г. Толок, М. Ніколаєнко, А. Антоненко, Т. Бровенко // Animal science and food technology. - 2021. - Т. 12, № 2. - С. 5-13. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anscft_2021_12_2_3
|
11. |
Антоненко А. В. Технологія функціональних десертних страв з апіпродуктами [Електронний ресурс] / А. В. Антоненко, Л. В. Баль-Прилипко, Т. В. Бровенко, С. М. Пересічна, А. О. Горкун // Здоров'я людини і нації. - 2023. - № 1. - С. 96-107. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/hnh_2023_1_9
|